Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

Кухня в приватному будинку. Як правильно облаштувати кухню

Кухня в приватному будинку. Як правильно облаштувати кухню
Опубліковано 00:00, 2 Липня 2018 Категорія: Як вибрати кухню

Як правильно облаштувати кухню індивідуального домоволодіння.

Купити кухню і правильно її облаштувати в приватному будинку - відповідальне, але разом з тим і приємне заняття. Ця кімната - епіцентр щасливих, теплих моментів, приємних спогадів і зустрічей - серце всієї будівлі. Саме тут ведуться щирі розмови за чашкою ароматної кави і шматочком домашнього пирога, реалізуються сімейні рецепти.

Кухня в приватному будинку.

Оскільки в приватному будинку не потрібно економити кожен сантиметр, є можливість розгулятися фантазії, як у виборі комплектації, розміру кухонних меблів, так і в кольорі і обробці фасадів. Загалом, втілити в життя свої дизайнерські бажання і створити затишний, багатофункціональний, зручний простір для всіх кухонних процесів. Але велика площа - це і величезна відповідальність. Важливо не втратити основну концепцію, в бажанні виявити оригінальність не забути про функціональність і практичність, зручність кожної деталі.

Кухня в частном доме.

Кухня в частном доме.

Особливості оформлення кухні приватного будинку.

Кухонний простір в індивідуальному будинку має свої тонкощі і деталі, які необхідно враховувати:

  • кухні приватних апартаментів значно більші за розміром від стандартної кухні в квартирі;
  • кухні приватних апартаментів значно більші за розміром від стандартної кухні в квартирі;
  • нестандартна форма приміщення;
  • кухня приватного будинку - це робоча, повноцінна обідня зона, а також куточок відпочинку і прийому гостей.
  • кухня частного дома – это рабочая, полноценная обеденная зона, а также уголок отдыха и приема гостей.

Кухня в приватному будинку.

  • найпопулярніший варіант розташування кухонних меблів - кутовий. При такому плануванні використовується мінімальна кількість місця і максимальна - систем зберігання. У такій кухні можна розмістити, повноцінну столову групу для великої родини.
  • розташування кухонного гарнітура і систем зберігання в ряд - це лінійне планування. Така організація простору підходить господарям, які бажають залишити максимально місця для великої столової групи. Або ж, в центрі кімнати планується установка кухонного острова з побутовими приладами чи раковиною.
  • якщо, необхідно розмістити, велику кількість систем зберігання, упорядкувати обстановку на кухні - то ваш варіант кухонний ансамбль у формі літери П. У такій кімнаті також можлива установка кухонного острова або великої обідньої зони для всієї родини і гостей.
  • ідеальним варіантом для прохідних приміщень, кухонь з заднім двориком, великими панорамними вікнами вважається паралельне планування кухонних меблів. У приватному домоволодінні з просторою кухнею є місце для установки столового ансамблю або острова, який буде служити, як стільниця і навіть обідній стіл.

Кухня в приватному будинку.

Як перетворити свою кухню, облаштувати з нуля нову, придбати українську, німецьку, італійську, класичну або сучасну модель, зробити це самостійно або звернутися до дизайнерів - вибір залишається за вами. Сучасні модні тенденції стверджують - краса в простоті. Головне, щоб мешканці будинку: дорослі та маленькі, любили кожен куточок, кожну поличку, шафку і з особливим трепетом показували гостям свій скарб - улюблену кухню!

Кухня в приватному будинку.

Кухня в приватному будинку.

Допоможуть вам з нелегким вибором професійні консультанти салону меблів і декору ІНТЕРІО. Відвідавши салон, ви зможете, переконатися в якості і надійності товарів, побачити всі представлені на виставці колекції або замовити необхідні меблі по каталогах. Приємно здивують наших клієнтів знижки, акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтесь на нашу розсилку. Центр меблів та декору Interio.ua запрошує вас купити кухонні меблі і необхідні вам аксесуари в інтернет магазині або безпосередньо в салоні. У Харкові ви, в Одесі, Дніпрі або Львові, в Києві або Рівному - ми допоможемо вам підібрати якісну, індивідуальну і довговічну кухню і не тільки, яка задовольнить навіть найвибагливіші запити!