Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

ТОП 5 порад, як вибрати функціональний розкладний стіл

ТОП 5 порад, як вибрати функціональний розкладний стіл
Опубліковано 00:00, 19 Березня 2018 Категорія: Як вибирати меблі для їдальні

Чи замислювалися ви раніше, що важливо знати, щоб купити розкладний стіл? Пропонуємо вашій увазі ТОП 5 порад, які допоможуть вам, не допустити найтиповіші помилки і придбати саме той, єдино правильний стіл, який стане центральним предметом меблів вашої сім'ї на довгі роки.

Як вибрати розкладний стіл

ТОП 5 порад на яких потрібно зосередитися вибираючи модель столу:

  • якість матеріалу використаного при виготовленні столу. Звичайно довговічніші моделі з дерева або інших матеріалів і мають високу зносостійкість.
  • фурнітура грає важливу роль, адже саме вона витримує основне навантаження в меблях, які розкладаються. Відповідно механізми мають бути перевірених, надійних брендів, що безперечно гарантує їх якість.
  • ну і звичайно наскільки легко трансформується стіл.
  • який по стилю буде стіл: класичний, хай - тек, прованс, модерн, кантрі...
  • який колір прийнятніший: темний, білий, яскравий або прозорий.

Як вибрати стіл трансформер для будинку

Існують наступні типи розкладних столів: кухонний розкладний стіл, обідній розсувний стіл, стіл-трансформер, журнальний.

Ідеальний розкладний стіл для вітальні

Важливий аспект, вибираючи стіл необхідно підібрати і стільці. Це не обов'язково має бути комплект, однієї меблевої колекції, адже завжди можна проекспериментувати і купити стільці, які вигідно виглядатимуть, з вашим кухонним гарнітуром, кольором стін, текстилем вітальні, або ж будуть стильним доповненням інтер'єру.

Кухонний розкладний стіл

Якщо вам вже сподобалась якась модель на виставці або ви вибрали її по каталогу, уважно вивчіть параметри і форму столу. Чи поміститься майбутній виріб там, де він повинен стояти, особливо в розкладеному вигляді. Не забувайте, що між столом і стільцем має бути досить місця, щоб було зручно сісти вам і гостям. Необхідно, заздалегідь визначиться, якої форми ви б хотіли стіл: квадратний, прямокутний, круглий, овальний. З якого матеріалу розсувний стіл більше підходить вам під інтер'єр: з натурального дерева, МДФ, скла або комбінована модель

Який вибрати розсувний стіл

Підвівши підсумок, давайте уявимо затишну кухню, увечері, зібралася сім'я, за вечерею обговорює, як у кого пройшов день. Чи у вас щаслива дата, і у вітальні зібралося багато гостей за великим обіднім розкладним столом. Усі помістилися, всім затишно і комфортно. Чи просто ви перед телевізором увечері зі своєю сім'єю, а на красивому журнальному столику стоїть ароматна кава, свіжа випічка і лежить улюблена книга.

Як вибрати стіл-трансформер

Загальне цих історій - звичайно, ваша вдала покупка - практичний, функціональний, розкладний стіл - справжній центр сім'ї на довгі роки. Здійснити вашу мрію допоможуть професійні консультанти салону меблів і декору ІНТЕРІО м. Рівне. Відвідавши наш салон, ви зможете переконатися в якості і надійності товарів, побачити усі представлені на виставці колекції або замовити необхідні вам меблі по каталогах. Приємно здивують наших клієнтів знижки, акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтеся на нашу розсилку. Центр меблів та декору Interio запрошує вас купити необхідні вам меблі і усі додаткові аксесуари в інтернет магазині або у нас в салоні. У Харкові ви, Одесі, Дніпрі, Львові, Києві або Рівному - ми допоможемо вам підібрати комфортні і стильні, міцні, вишукані меблі і декор, які задовільнять навіть найвимогливіші запити!