Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку
Опубліковано 00:00, 16 Липня 2018 Категорія: Як вибрати кухню

Купити кухню якого стильового рішення?

Стильна, зручна кухня - це не розкіш, а можливість підвищити настрій і власну самооцінку на заздрість подруг або родичів. Девізом при виборі стильового рішення кухонного приміщення має бути - "не перестарайся». Особливо, якщо це кухня індивідуального будинку, в якій є де розгулятися на великій площі. Навіть самі ультрамодні меблі або супер яскравий колір незабаром викликатиме тільки роздратування. А значить до питання вибору кухонних меблів потрібно підходити зважуючи всі деталі і продумуючи кожну дрібницю.

10 найбільш затребуваних кухонних інтер'єрів.

Кантрі, прованс.

Сільські стилі - найулюбленіші дизайни кухонних інтер'єрів заміських жителів. Текстильна обробка, пастельні тони, дерев'яні меблі, вишиті візерунки, керамічні горщики, милі дрібнички з порцеляни - все це сільські мотиви заміського котеджу або дачного будиночка.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Непомітний інтер'єр, постарілий, потертий з якимось французьким шармом - це прованс. Стиль, позаминулого століття, що зародився у французьких селах. Характерні йому кремовий, коричневий, пісочний, блакитний, білий кольори, фіранки у квіточки, горошок, квіти у вазах, малюнки на фасадах шаф.

Фірмовою фішкою кантрі і провансу вважаються дерев'яні двері та вікна з ефектом старовини, з квітковим розписом, дерев'яні балки під стелею, плетені кошики, ткані килимки.

Класика, неокласика.

Для кухонь приватних будинків частіше використовують класичний дизайн, який не виходить з моди. Дерев'яні панелі, паркет, керамоплитка, ламінат, текстильні шпалери, мармурові, гранітні плити, вітражні двері, стелі з ліпниною або розписні натяжні - все це класика.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

На такій кухні красиво виглядатиме круглий або овальний обідній, дерев'яний стіл і стільці з високими спинками кремових, бежевих сірих відтінків. Бажані тут такі предмети меблів, як комоди, буфети, серванти, каміни. Якщо хочеться комфорту і затишку, але з нотками сучасності - ваш стиль - неокласика.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Основна вимога - висока стеля і велика площа приміщення, ніяких яскравих кричущих деталей. Основні відтінки: м'ятний, кремовий, оливковий, сірий, молочний. В обробці стін використовується світла штукатурка і натуральний камінь, підлога - паркет або ламінат. На вікнах – не ламбрекени і драпірування, а легкі прямі штори. Кухні в таких стилях підкреслюють високий статус і відмінний смак господарів будинку.

Скандинавський, екостиль.

Ви любитель приміщень в яких мінімум меблів, різних дрібниць, максимум світла і постору - скандинавський - це ваш стиль!

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Такий універсальний інтер'єр характеризується простими, стриманими кухонними меблями, мінімум прикрас, світлими, навіть швидше холодними поверхнями. Головний колір скандинавського дизайну - білий, адже він збільшує маленьке приміщення, освіжає стіни. Бажано додати трохи лавандового, м'ятного бежевого кольору, щоб уникнути ефекту стерильності вашої кухні і надати затишок. Великі вікна вашої скандинавської їдальні можна закрити шторами з легкої тканини.

Що ж треба знати при оформленні кухні приватного будинку в екостилі?

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Основа, звичайно ж, природні матеріали, ніякого лінолеуму, пластику. Тільки дерево, кераміка, камінь, живі рослини в горщиках, на стінах і підлогах зображення води, квітів, дерев і тд. Навіть силіконові формочки, полімерні дошки, пластиковий посуд замінюємо якісним, дорогим і натуральним. Використовуємо текстильні серветки, плетені килимки, жалюзі з бамбука.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Лофт, хай-тек.

Не найулюбленіші стилі серед власників приватних домоволодінь і дач. Оскільки лофти - це складські, занедбані приміщення, переплановані під житло, то не всі вважають такий інтер'єр затишним. Оригінальним, сучасним, створеним для вечірок - це так!

Матеріали використовувані в таких приміщеннях: метал, бетон, дерево, меблі типу фабричних, балки, фальштруби, решітки вентиляцій ...

Стиль, створений за останніми досягненнями науки і техніки, високих технологій - хай-тек. Така кухня - це багато пластику, скла, металевих поверхонь, хромованих труб і підвісних стель. Основні відтінки: синій, чорний, жовтий, металік.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Арт деко.

Незвичайний напрямок, припаде до смаку творчим особистостям, естетам люблячим атмосферу благородства і невимушеної розкоші. Описувати такий стиль нелегко, досить подивитися фото, щоб все стало ясно. У такій кухні, присутня якась загадковість, розрізненість елементів, які складають кінцевий результат. Меблі для кухні такого приміщення незвичайні і дорогі, оздоблювальні матеріали - натуральна замша, шкіра, парча. Дозволити собі таку кухню можуть люди досить заможні, та безумовно, з відмінним почуттям стилю.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

Мінімалізм.

Стиль, який передбачає максимум простору, мінімальна кількість кухонних меблів і предметів декору, найменше поєднання фактур, відтінків і форм. Популярна комбінація кольорів: чорно - білий, всі предмети обтічної форми, прямокутні, поверхні глянцеві і гладкі. Такий дизайн інтер'єру сприяє відмінному розслабленню його господарів після напруженого робочого дня, що дуже важливо для сучасної людини.

10 найчарівніших інтер'єрів кухні в приватному будинку

На стильній, зручній і красивій кухні хочеться приготувати найсмачнішу страву, здивувати своїх коханих, рідних, тішити діток, приймати і пригощати гостей.

Ну що ви вже визначилися з дизайном кухні свого приватного домоволодіння?

Тоді ми чекаємо вас! Допоможуть вам з нелегким вибором професійні консультанти салону меблів і декору ІНТЕРІО. Відвідавши салон, ви зможете, переконається в якості і надійності товарів, побачити всі представлені на виставці колекції або замовити необхідні меблі по каталогах. Приємно здивують наших клієнтів знижки, акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтесь на нашу розсилку. Центр меблів та декору Interio.ua запрошує вас купити кухонні меблі і необхідні вам аксесуари в інтернет магазині або безпосередньо в салоні. У Харкові ви, в Одесі, Дніпрі або Львові, в Києві або Рівному - ми допоможемо вам підібрати якісну, індивідуальну і довговічну кухню і не тільки, яка задовільнить навіть найвибагливіші запити!