Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

Відмінні меблі для стильних, яскравих, активних підлітків і дітей. Комплект меблів Line (Snite)

Відмінні меблі для стильних, яскравих, активних підлітків і дітей. Комплект меблів Line (Snite)
Опубліковано 00:00, 16 Серпня 2018 Категорія: Як вибрати дитячу кімнату

Люблячі батьки намагаються облаштувати дитячу кімнату - це завдання не з легких, адже потрібно правильно розташувати зони відпочинку, навчання, ігор, творчості та ще й гармонійно поєднати всю обстановку в єдиний ансамбль. І головне не ставити свої переваги вище бажань власної дитини, якщо навіть вони не зовсім реальні.

Як і на будь-який дизайн інтер'єру, на дитячий також постійно змінюється мода. З'являються нові оздоблювальні матеріали, колірні рішення, практичні і красиві моделі. Обставити дитині дитячу кімнату в сучасному стилі батьки зможуть завдяки комплекту Line від фабрики Снайт. Цей практичний, яскравий, функціональний набір підліткових меблів створений дизайнерами спеціально для веселих, стильних, творчих дітей.

Комплект меблів Line від фабрики Снайт

Широкий вибір кольорової гами дасть можливість батькам обставити кімнату, як дівчаткам, так і хлопчикам. Оскільки колекція Лайн - це велика кількість меблевих елементів, то вашій дитині буде, де робити уроки, читати, з комфортом відпочивати, зберігати весь свій одяг і зі смаком розставити улюблені книги, фото, предмети декору. При створенні даної колекції дитячих меблів натхненням дизайнерів послужили комікси Роя Ліхтенштейна. Динамічність серії надає лінія, яка проходить по всіх фасадах, глянцеві поверхні і можливість вибору коміксів. Комплект меблів Line від фабрики Снайт дуже сподобається вашим дітям, і вони із захопленням будуть хвалитися ним перед однолітками.

Допоможуть вам з нелегким вибором професійні консультанти салону меблів і декору ІНТЕРІО. Відвідавши салон, ви зможете, переконатися в якості і надійності товарів, побачити всі представлені на виставці колекції або замовити необхідні меблі по каталогах. Приємно здивують наших клієнтів знижки, акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтесь на нашу розсилку. Центр меблів та декору Interio.ua запрошує вас купити дитячі меблі і необхідні вам аксесуари в інтернет магазині або безпосередньо в салоні. У Харкові ви, в Одесі, Дніпрі або Львові, в Києві або Рівному - ми допоможемо вам підібрати якісні, індивідуальні і довговічні дитячі меблі і не тільки, які задовільнять навіть найвибагливіші запити дбайливих батьків!