Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

Стильні ідеї для дитячої кімнати хлопчика-підлітка

Стильні  ідеї для дитячої кімнати хлопчика-підлітка
Опубліковано 00:00, 3 Лютого 2017 Категорія: Як вибрати дитячу кімнату

Основні етапи облаштування інтер'єру для дитячої підліткової кімнати.

Ось і настав той момент в житті батьків, коли дітки виростають і поступово перетворюються з непосидючих бешкетникыв в дуже серйозних і норовливих підлітків. Хлопчику стають не потрібні улюблені перші машинки, м'які іграшки та пістолети. Також змінюються пріоритети і в дизайні інтер'єру кімнати. Це момент, коли треба міняти милу дитячу обстановку на підліткову. Але як зробити щоб кімната вийшла комфортною для юнака, і в той же час влаштувала і його батьків? Завдання не просте, але якщо слухати думку дитини, то у вас все вийде.

Давайте виділимо основні етапи облаштування підліткового інтер'єру дитячої кімнати:

  • загальне оформлення кімнати, тобто дизайн;
  • комфортне спальне місце;
  • максимально зручна робоча зона і її правильне освітлення;
  • зона зберігання речей;
  • зона релаксу.

Непогано якщо в дизайні кімнати відображаються захоплення хлопчика-підлітка і створена атмосфера, в якій він буде розвивати свої здібності та інтереси. Обраний стиль - морський, сафарі, техно, лофт ... безсумнівно додасть кімнаті підлітка виразність.

 Меблі для підліткової кімнати хлопчика

На сьогоднішній день є безліч дизайнів підліткових спалень. Кожний по-своєму унікальний, завдяки чому ви створите стильну і круту дитячу кімнату для хлопчика, яку він із задоволенням покаже приятелям. Безсумнівно, ключову роль в підліткової кімнаті грає спальне місце. Адже від того, яким буде ліжко підлітка, найчастіше залежить, як його здоров'я, так і настрій.

Головні завдання при виборі «правильної» підліткових меблів.

Одним з найважливіших завдань хороших батьків - правильно підібрати ліжко. Розмір його та якісне наповнення матраца має повністю відповідати зросту і вазі хлопчика. Кожна дитина, по-своєму, унікальна. Хтось любить широке ліжко, а комусь затишніше не велике.

Основні етапи облаштування інтер'єру для дитячої підліткової кімнати

Зручне і практичне робоче місце просто необхідно підлітку. Завдання дбайливих батьків, щоб воно не викликало зневіри, разом з тим налаштовувало на робочий лад. Письмовий стіл повинен підходити тінейджеру по висоті, а розмір підібрати треба відповідно до кількості предметів необхідних для занять. Дуже люблять сучасні хлопчики виставляти напоказ спортивні нагороди або кубки, заслужені на змаганнях медалі, для цього підійдуть настінні полиці або стелажі.

Головні правила при виборі «правильної» підліткових меблів.

Дуже важлива зона в кімнаті підлітка це куточок для зберігання речей, непогано щоб вона була максимально закритою. У молодих людей часто не багато часу для прибирання, нехай глухі фасади шаф заховають невеликий безлад. Невеликі вбудовані в стінку шафи стануть відмінним рішенням, це дуже економічно і практично. Безумовно непоганий варіант в підліткової кімнаті - це комоди, адже вони займають менше місця.

Дитяча кімната хлопчика-підлітка

У дитячій кімнаті хлопчика-підлітка, меблів не повинно бути багато, бажано зберегти якомога більше вільного простору. Щоб юнак міг відпочити і подумати, вирішити якісь свої проблеми йому необхідний затишний куточок. Нехай тут буде телевізор і зручне крісло або це буде широке підвіконня біля вікна, де можна спостерігати всі барви природи. Це куточок де ваш син зможе поспілкуватися з друзями або просто почитати.

Облаштування підліткового інтер'єру дитячої кімнати

При створенні інтер'єру підліткової кімнати в першу чергу потрібно задуматися про зручність того, хто буде в ній жити. Намагайтеся втілити в майбутньому інтер'єрі бажання дитини, а не свої. Тоді така дитяча кімната, безсумнівно, сподобатися хлопчикові і він із задоволенням буде проводити в ній весь свій вільний час.

Інтер'єр дитячої кімнати для хлопчика підлітка

Інтернет-магазин Інтеріо регулярно оновлює свою продукцію і пропонує постійний розпродаж виставкових зразків. Протягом багатьох років центр меблів та декору Interio працює безпосередньо тільки з виробниками, при цьому категорично уникає співпраці з посередниками. Ми гарантуємо швидку доставку, а також якісний і безкоштовний монтаж. Відвідавши наш салон, ви зможете переконається в якості і надійності товарів, побачити всі представлені на виставці колекції або замовити необхідні Вам меблі по каталогах. Приємно здивують клієнтів знижки та акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтесь на нашу розсилку. Центр меблів та декору Інтеріо допоможе купити дитячу кімнату і всі необхідні вам аксесуари в інтернет магазині або у нас в салоні. У Харкові ви, або Одесі, Дніпрі або Львові, в Києві або Рівному - ми допоможемо Вам підібрати яскраві і стильні, надійні і комфортні меблі для підліткової кімнати хлопчика!