Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

Кращі ідеї дитячої кімнати для двох дітей - разом ростемо і розвиваємося

Кращі ідеї дитячої кімнати для двох дітей - разом ростемо і розвиваємося
Опубліковано 00:00, 19 Січня 2017 Категорія: Як вибрати дитячу кімнату

Основні завдання турботливих батьків при облаштування дитячої кімнати для двох діток

Практично та гарно облаштувати дитячу кімнату, та ще й для двох діток - завдання, не легка, особливо якщо малюки різного віку або різностатеві. Але коли батьки підходять до вирішення даного завдання професійно, то можна вибрати велику кількість різних варіантів дитячих меблів. Розглянемо головні вимоги до дизайну дитячої кімнати - це, безсумнівно, стать і вік маленьких жителів, особливості темпераменту та індивідуальні переваги. Непросто догодити відразу двом малюкам, та уникнути запеклих суперечок за містечко біля віконця або ліжечко, за власні полички, ящики або коробочки-тайники. Тому намагайтеся брати до уваги думку своїх, таких різних, але обожнюваних дітей, у всьому: будь то дизайн дитячої кімнати, просто колір стін або фасадів.

Кращі ідеї дитячої кімнати для двох дітей

Як правильно розділити на зони дитячу кімнату?

Один з найскладніших варіантів облаштування дитячого інтер'єру - це кімната для різностатевих дітей. Конфлікт інтересів неминучий, але його потрібно, і можна уникнути. Різниця в смаках хлопчиків і дівчаток очевидна. У кожної дитини обов'язково має бути особистий простір, наприклад ліжечко маленької принцеси, може мати повітряний, ніжний балдахін, а спальне місце юного дослідника може бути у вигляді комфортного будиночка.

Цікавим прийомом поділу кімнати на зони є різний колір стін або функціональні перегородки. Справжньою знахідкою малогабаритних приміщень будуть двох'ярусне ліжечко і письмовий стіл для двох діток, а широка палітра кольорів фасадів дозволить батькам підібрати відтінки, як для дівчаток, також і для хлопчиків.

Ваших два скарби - це дівчатка? Можливо, це один з найпростіших варіантів дизайну дитячого приміщення. Непогано, щоб дівоча кімната була просторою, і мала багато місця для ігор на підлозі, дівчатка дуже люблять гарно грати в дочки-матері, показ мод, будувати будиночки. Обов'язкові елементи меблів дитячої кімнати, в якій мешкають маленькі модниці - це місткі шафи, комоди, затишні ліжечка і, звичайно, підлогове дзеркало або туалетний столик.

Дизайн дитячої кімнати

Якщо у вашій родині два синочка, облаштовуючи їх кімнату, вкрай важливо, щоб меблі для дитячої кімнати, були надійні і міцні. Оскільки хлопчаки рухливі, в приміщенні повинно бути місце для ігор, а меблі не повинні мати гострих кутів і багато скляних поверхонь. Безсумнівно, припаде до смаку хлопцям двох'ярусне ліжко або два ліжечка-будиночка, які стануть затишними світами меленьких слідопитів. Гідно оцінять діти і шведську стінку, як ідеальний засіб, який направляє їх невгамовну енергію в потрібне русло.

Непросто створити затишок в дитячій кімнаті, де ростуть дітки різного віку, батьки повинні йти на компроміс. Не секрет, що підліткові меблі не дуже добре виглядають в одному приміщенні з ліжечком для малюка-дошкільника. При необхідності, можна поєднувати різні групи меблів в одній кімнаті, якщо правильно підійти до питання. Швидше за все, молодіжні меблі займуть велику частину дитячої спальні, а для молодшої дитини можна виділити затишний куточок - з його ліжечком та ігровою зоною. Діти будуть зростати і розвиватися разом, вони будуть ближче один до одного.

Меблі для дитячої кімнати

Інтернет-магазин Інтеріо регулярно оновлює продукцію і пропонує постійні розпродажі виставкових зразків. Протягом багатьох років центр меблів та декору Interio працює безпосередньо з виробниками і при цьому категорично уникає співпраці з посередниками. Ми гарантуємо швидку доставку, а також якісний та безкоштовний монтаж. Відвідавши наш салон, ви можете переконатися в якості, надійності товарів, побачити представлені на виставці колекції, замовити необхідні вам меблі по каталогах. Приємно здивують клієнтів знижки та акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтесь на нашу розсилку. Центр меблів та декору ІНТЕРІО запрошує купити дитячу кімнату і всі необхідні аксесуари в інтернет магазині або у нас в салоні. У Харкові ви, або Одесі, Дніпрі чи Львові, в Києві або Рівному - ми допоможемо Вам підібрати яскраві і стильні, ніжні і вишукані меблі для дитячої кімнати!