Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

Комплект меблів Woody фабрики Снайт - Меблі для стильних, сучасних підлітків.

Комплект меблів Woody фабрики Снайт - Меблі для стильних, сучасних підлітків.
Опубліковано 00:00, 16 Серпня 2018 Категорія: Як вибрати дитячу кімнату

Хіба стиль лофт підходить для дитячих кімнат? Чи сподобається дитині цегляна стіна в кімнаті, металеві елементи і труби, які спеціально залишені на видному місці? Маленькій дитині, звичайно - ні, тому, що лофт це підлітковий стиль. Дизайн, який не має певних меж, чітких правил, що вимагає свіжого повітря, багато світла, атмосфери творчості і свободи.

комплект мебели Woody фабрики Снайт

Облаштувати кімнату підлітка в цьому сучасному стилі допоможе комплект меблів Woody фабрики Снайт. Фасади і корпус з фанери, довговічна міцна фурнітура, замість ручок ергономічні вирізи, основи меблів з металоконструкцій надають колекції невагомий вигляд. Всі предмети меблів ніби парять в повітрі і дуже стильно виглядають в підліткової кімнаті. І юна дівчинка, і дорослий хлопець по достоїнству оцінять стильний зовнішній вигляд меблів колекції Woody. Їм буде, чим похвалитися перед своїми друзями. Комфортне ліжко подарує своєму власникові здоровий сон, за письмовим столом дуже зручно читати або робити уроки, а весь одяг та інші речі заховають містка шафа, комод стелаж.

комплект мебели Woody фабрики Снайт

Подарувавши такий сучасний комплект своїй дитині, ви забезпечите її всім необхідним, прищепивши при цьому відмінне почуття стилю і доброго смаку. Допоможуть вам з вибором правильних дитячих меблів професійні консультанти салону меблів і декору ІНТЕРІО. Відвідавши салон, ви зможете, переконається в якості і надійності товарів, побачити всі представлені на виставці колекції або замовити необхідні меблі по каталогах. Приємно здивують наших клієнтів знижки, акції. Щоб не пропустити появу новинок підписуйтесь на нашу розсилку. Центр меблів та декору Interio.ua запрошує вас купити дитячі меблі і необхідні вам аксесуари в інтернет магазині або безпосередньо в салоні. У Харкові ви, в Одесі, Дніпрі або Львові, в Києві або Рівному - ми допоможемо вам підібрати якісні, індивідуальні і довговічні дитячі меблі і не тільки, які задовольнять навіть найвибагливіші запити дбайливих батьків!