Центр меблів і декору

097-460-50-05 099-251-47-10 Замовити звінок

10 надихаючих ідей. Меблі для дитячої кімнати

10 надихаючих ідей. Меблі для дитячої кімнати
Опубліковано 00:00, 2 Січня 2017 Категорія: Як вибрати дитячу кімнату

Важливі фактори при виборі дитячих меблів для новонародженних.

Сучасні дитячі меблі просто вражають різноманітністю і багатством ідей конструювання та оформлення. Практично будь-яка фантазія батьків втілена в життя, що б радувати маленьких дітей, врахована і продумана найменша деталь. При створенні затишного маленького світу для новонародженої дитини особливо важливо, щоб дитячі меблі була якомога більш комфортні для нього, його мами і тата, оскільки батьки перші місяці практично цілодобово знаходяться в кімнаті малюка. З перших днів життя немовляти одним з найважливіших предметів меблів для нього є дитяче ліжечко, в ньому малюк перебуває більшу частину часу, вона повинна бути зручна і надійна.

Дитячі меблі Снайт для малюків замовити в Інтеріо

Дитяча кімната для дівчинки.

Ваша донька з пухленького немовляти перетворилася в симпатичну дівчинку, це сигнал до того, що дитячий інтер'єр повинен трансформуватися в ніжний, вишуканий, чисто дівочий. Для справжньої леді просто необхідно мати власну містку шафу для численних нарядів, а також практичні стелажі, пенали на яких можна було б розмістити різні аксесуари і всі іграшки маленької модниці. Незамінним елементом дитячої кімнати юної леді буде вишуканий туалетний столик. Ваша принцеса йде в школу, це означає, що в дитячому інтер'єрі з'явиться письмовий стіл з комфортним стільцем, навісні полички і стелажі для шкільних підручників.

Дитячі меблі Снайт для дівчаток купити в Інтеріо

Дітки ростуть дуже швидко, і непомітно ваша малеча перетворилася в юну красуню. І тут на допомогу батькам прийдуть підліткові меблі Снайт з таких колекцій як Weit, Ілюзія, Латте.

Дитячі меблі для хлопчика.

У вашій молодій сім'ї з'явився хлопчик, дитячі Снайт зможуть порадувати щасливих батьків своєю колекцією для немовлят і старших дітей. Купивши такий комплект меблів, ви забезпечите дитячу кімнату всім необхідним. Адже, в колекції меблів, є все: і ліжечко, і пеленальний столик, який потім можна використовувати як письмовий, і комод і різні стелажі.

Дитячі меблі Снайт для дівчаток на замовлення в Інтеріо

А ось вже і найважливіший день - перший дзвінок і ваш хлопчик йде в школу, саме час задуматися про вибір комплекту меблів для дитячої кімнати. Адже дуже важливо, щоб маленькому вундеркінду було зручно, робити уроки за своїм власним письмовим столом, самостійно акуратно складати своє шкільне приладдя. Дитячі Снайт забезпечать школяра всіма йому необхідними елементами меблів.

Дитячі меблі Снайт для підлітків купити в Інтеріо

Справжньою проблемою є вибір меблів для хлопчика-підлітка, найчастіше так думають батьки, які не знають про дитячі фабрики Snite. У такому віці підлітки особливо вимогливі і перебірливі, меблі для дитячої кімнати таких колекцій як JOY, Ілюзія, Лофт точно не залишить їх байдужими. Кожна дитина по-своєму унікальна, тому при виборі меблів для дитячої кімнати обов'язково потрібно враховувати бажання малюка, будь-то колір або стиль, малюнок на фасадах або аксесуари. І лише разом зі своїм карапузом ви зможете зробити все так, щоб маленький господар кімнати міг відчувати себе найулюбленішим в світі. Дуже подобаються сучасним діткам тематичні дитячі кімнати, наприклад інтер'єр в морському стилі, сафарі в Африці, гонки, футбол, ну і дівочі інтер'єри для принцес, бутик маленької модниці або вишуканий будуар справжньою леді.

Дитячі меблі Снайт для дівчаток замовити в Інтеріо

Отже, підведемо підсумок. Головне, щоб дитячі меблі, які ви обрали для дитини, були максимально якісними, багатофункціональними, сприяли розумовому, а також фізичному розвитку маленького вундеркінда. Дуже допоможе в цьому спортінвентар, канат або шведська стінка. Безсумнівно, призведе в захват дитину і власна гірка.

Дитячі меблі Снайт підліткові розпродаж виставкових взірців в Інтеріо